Motorsykkel

Vi har flere forskjellige motorsykler hos oss på Sandefjord trafikkskole. Vi ønsker at alle skal kunne ta opplæring og kjøretimer på en motorsykkel de trives med og føler de behersker, og etterstreber derfor å holde oss oppdatert i markedet.   

Lett MC:

Honda CB125R er en stilig og lett motorsykkel vi bruker til opplæring i klasse A1. Den passer utmerket for nybegynnere da den er kjent for å ha blant annet presis giring, komfortabel og oppreist sittestilling og er utstyrt med ABS-bremser. Motorsykkelen har et sporty design, og er omtrent identisk til sine storebrødre i de tyngre klassene.  

KTM Duke 125 er en populær lett motorsykkel med sitt sporty og aggressive design. Den har en kul oransje rørramme som mange faller for. Virkelig en vinner blant mange motorsykkel entusiaster. 

Honda Varadero som vi bruker til opplæring i klasse A1 er en stor og stabil motorsykkel. Varaderoen har en fire takts motor med 15 hk full effekt. Dette gjør motorsykkelen til en meget sterk, og god 125cc. Denne motoren bidrar til nok moment og krefter til å ta seg opp de bratteste bakkene. Honda Varadero er kjent for sitt «store» utseende, motorsykkelen ser ut som en ekte tung motorsykkel, noe mange 16 åringer liker!

Mellomtung MC: 

Kawazaki ER6N er en såkalt naken motorsykkel, det vil si en motorsykkel uten kåper. Veldig sporty i sitt utseende, med sitt kompakte og moderne uttrykk. Dette er en full effekts motorsykkel som er plombert ned til spesifikasjonene til mellomtung (A2) klasse. Dette gir motoren masse kraft da den er på 650cc.  

Tung MC:

Yamaha Fazer FZ6 er en middelvekts sport touring motorsykkel som er kjent for komfortabel sittestilling og sin kraftfulle motor. Motorsykkelen er allsidig, og passer like godt til bykjøring som til lenger reiser. Motorsykkelen leverer god balanse, og er derfor meget velegnet for undervisning. Vi har valgt å senke denne motorsykkelen litt på framgaffelen slik at den passer bedre for elever som ønsker eller trenger en lavere motorsykkel.  

Honda CB650F er en sterk motorsykkel som passer godt på asfalt og landevei. Denne har både stert motor og lav vekt, noe som gjør den lettkjørt og effektiv. Denne motorsykkelen er godt likt av både nybegynnere og av de som kommer for å konvertere fra lavere klasser da den er allsidig og lettkjørt, samtidig som den er en godt balansert mellom kraft og kjøreegenskaper.